Taxus bestellen

Heeft u plannen om een taxus bij Taxuswinkel te bestellen? Weet u al welke taxus uw voorkeur heeft en in welke maat u ze wilt bestellen? De verschillende soorten taxussen die wij op Taxuswinkel aanbieden zijn in verschillende hoogtes te bestellen. De Taxus baccata is verkrijgbaar vanaf een hoogte van 50 centimeter. De maximale hoogte die van onze taxus kan worden besteld is 2 meter en 25 centimeter. De Taxus media Hicksii is verkrijgbaar in de maten 50 centimeter tot 125 centimeter.

Telefonisch advies Ma. t/m Vrij. 08.30 - 21.30 en Za. van 09.00 tot 14.00 uur

Verfijnd zoeken
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Taxus baccata 40-60 cm
  De Taxus baccata, de venijnboom, is erg sierlijk door zijn platte geveerde naaldstand. Wanneer de venijnboom niet of weinig wordt gesnoeid, zal hij uitgroeien tot een brede boom. Deze kan wel tien meter hoog worden. Omdat de Taxus baccata langzaam groeit zijn ze in verhouding duurder in aanschaf dan..
  Excl. BTW: €7,29 €7,95
 • Taxus media 'Hicksii' 40-60 cm
  Een zuilvormig groeiende conifeer met sterk omhoog gerichte takken. Deze Taxus media 'Hickscii' heeft vrij grote, platte en groene naalden die aan lichtgroene takken groeien. Deze plant kan groeien in de zon, maar groeit ook uitstekend in de lichte schaduw. De Taxus media 'Hicksii' is uitermate gesc..
  Excl. BTW: €8,12 €8,85
 • Taxus baccata 60-80 cm
  De Taxus baccata is een goede plant om een wintergroene haag mee te maken. Een andere benaming voor deze plant is de 'venijnboom'. De Taxus baccata is namelijk gevaarlijk voor kinderen en dieren als zij van de planten eten. De Taxus baccata uitermate geschikt voor het creëren van een haag. De haag b..
  Excl. BTW: €9,13 €9,95
 • Taxus media 'Hicksii' 60-80 cm
  De Taxus media ‘Hicksii’ heeft een brede zuilvorm en wordt veel toegepast in hagen. Hij is mooi donkergroen van kleur. Hij groeit wat minder hard en hij is meer winterhard dan de Taxus baccata die ook veel voorkomt. De bladeren zijn donkergroen. De Taxus media 'Hicksii' verdraagt een temperatuur tot..
  Excl. BTW: €6,13 €6,68
 • Taxus baccata 80-100 cm
  De Venijnboom, zo wordt de Taxus baccata ook wel genoemd is erg sierlijk door zijn platte geveerde naaldstand. Deze boom kan hij uitgroeien tot een hoge en brede boom waneer hij niet of weinig wordt gesnoeid. Deze kan wel tien meter hoog worden. De Taxus baccata groeit langzaam. De Taxus baccata is ..
  Excl. BTW: €13,72 €14,95
 • Taxus m. 'Hicksii' 80-100 cm
  De Taxus media 'Hicksii' is een mooie taxus. Hij heeft moiie donkergroene bladeren. Deze plant is uitermate geschikt voor het maken van een zichtdichte haag. Deze Taxus media 'Hicksii' blijft ook in de winter groen. Aan privacy dus geen gebrek, ook in de winter niet. Deze plant mag als haag niet gro..
  Excl. BTW: €9,20 €10,03
 • Taxus baccata 100-125 cm
  Taxus baccata, de venijnboom, is zeer geschikt voor een snoeivorm. Hij is erg sierlijk door zijn platte geveerde naaldstand. Wanneer de venijnboom niet wordt gesnoeid, zal hij uitgroeien tot een brede boom van wel tien meter hoog. De sierwaarde van de taxus is hoog. Hij is een van de meest donkergro..
  Excl. BTW: €24,31 €26,50
 • Taxus media 'Hicksii' 100-125 cm
  De Taxus media 'Hicksii' groeit wat minder hard dan de veelvoorkomende Taxus baccata. Tevens is de Taxus media 'Hicksii' winterharder dan de Taxus baccata. De Taxus media 'Hicksii' kan heel goed gebruikt worden om een haag te crëeren. De Taxus media ‘Hicksii’ heeft mooie donkergroene naalden en kan ..
  Excl. BTW: €10,14 €11,05
 • Taxus baccata 125-150 cm
  Taxus baccata is de bekende Taxus die veel voor wintergroene hagen wordt aangeplant. De Taxus baccata is een langzaamgroeiende plant. Omdat de Taxus baccata langzaam groeit zijn ze in verhouding duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld een snelgroeiende conifeer zoals een Thuja occidentalis Brabant. De ..
  Excl. BTW: €42,16 €45,95

Taxus bestellen via Taxuswinkel en betalen met iDeal

Zowel de Taxus baccata als de Taxus m. 'Hicksii' kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen via onze webshop. Uw bestelling wordt vervolgens binnen 2-3 werkdagen netjes bij u thuisbezorgd. Als u via Taxuswinkel een bestelling doet en u wilt dit betalen, wilt u natuurlijk dat de betaling op een veilige manier gebeurt. De bestellingen die u via Taxuswinkel plaatst kunt u betalen via iDeal. Bij gebruik van iDeal bent u verzekerd van een goede en veilige manier van betalen. De betaling gebeurt vliegensvlug en veilig, net als de levering van uw Taxus baccata of Taxus m. 'Hicksii' bij u thuis voor de deur. Mocht u vragen hebben over taxus bestellen via onze webshop, neem dan vooral contact met ons op.